new in: fødselsdagsedition

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Nu får I lige mine fødselsdagsgaver at se – det er ikke mange, men jeg havde heller ikke ønsket mig særligt mange ting, så jeg er tilfreds! Udover Canon EOS D1100-kameraet, mine forældre gav mig, fik jeg også en af de bøger, der er en kasse – jeg har ikke helt fundet ud af, hvad jeg skal putte i den. Inden i bogkassen lå der en aromatisk salve og en rosensæbe fra Badeanstalten – jeg er vild med alt fra Badeanstalten! Salven er så god til tørre læber og sæben dufter helt fantastisk, mh! Sidst, men ikke mindst, fik jeg et gavekort til en kamerabutik på præcis det beløb som et objektiv med lav blænde koster – hvor belejligt! Butikken er i underskud af netop det objektiv pt, men de ringer så snart de har fået det – juhu! Måske er det objektivblevet en smule mainstream at bruge blandt bloggere(det er det, der gør baggrunden sløret), og selvom jeg har det med at forsøge at undgå det mainstream, vil jeg altså sindssygt gerne have det objektiv, så her hopper jeg altså med på vognen! Det eneste der mangler på gavefronten nu, er en gave fra min søster, der er i Berlin lige nu – jeg håber lidt, det er noget der nede fra, som hun giver mig. Hvad synes I om mine gaver – og hvad ønsker I jer lige nu?

Heres a look at my birthday presents – I know, there is not many, but I hadn’t wished for a lot, so I’m quite satisfied! Other than the Canon EOS D1100-camera I got from my parents, I also got one of those books that aren’t books, but boxes – I haven’t quite figured out what to put in it yet. Inside the book box there was an aromatic salve and a rose soap from Badeanstalten – I just love their prodducts! The salve is amazing for dry lips and the soap has the most enchanting smell, mh! Last, but not least, I got a giftcard for a camera shop for the exact amount of money that a lens with low aperture costs – how convinient! Maybe that exact lens has becoma a bit mainstream among bloggers(it’s the one that makes the background blurry), and even though I try to avoid all things mainstream, I just had to have that lens! The only present I haven’ gotten now, is the one from my sister, who’s in Berlin right now – I kind of hope she’s giving me something from there. How do you like my presents – and what are you withing for at the moment?