new in: gettin’ nasty

 photo nastygalnewin2_zpse7e53f62.jpg photo nastygalnewin_zps6fdf8e63.jpg

Som I, der følger mig på instagram, måske har opsnuset, har jeg fået verdens sejeste opgave. For noget tid siden fik jeg en e-mail med emnet “NastyGal Collaboration”.. Oh yes, du læste rigtigt! NastyGal laver af og til samarbejder, eller “Guest Edits” med diverse bloggere fra hele verden og nu har de været så elskværdige at vælge mig! Jeg går personligt hele tiden amok over det. I sidste uge fik jeg lov til at vælge alt det By NastyGal-tøj, jeg ville, og for nogle dage siden kom der så en enorm kasse med tøj ind ad døren. Jeg skal lave en hel masse outfitbilleder, hvor jeg inkorporerer mit secondhand-tøj med mit nye By NastyGal-tøj og så kommer det engang op på bloggen hos NastyGal.. sejt eller mega sejt? Jeg har fået en hel masse tøj og jeg er uden tvivl allergladest for en croppede og virkeligt lækre mønstrede sweater. Derudover har jeg fået mig et par fantastiske, skinnende snøresko med hvid sål og en gennemsigtig plasticrygsæk, som jeg har ønsker mig alt, alt for længe. Juhu for gratis og virkelig lækkert tøj! Hvad synes I om de nye tilføjelser til garderoben – og det faktum at jeg nu bliver “nasty”?

As you, who follow me on instagram might know, I’ve gotten the most awesome assignment in the world. Some time ago, I got an e-mail with the topic “NastyGal Collaboration”.. Oh yes, you read it! NastyGal sometimes do collaborations, or Guest Edits, with various international bloggers and now they’ve been so amazing to have chosen me! Personally I’m going crazy about this all of the time. Last week I got to choose pretty much whatever I wanted from their By NastyGal-collection and a few days ago I got this huge package in the mail with all of this stuff. I’ll be doing a bunch of outfit photos, incorporating my second hand wardrobe with my new By NastyGal clothes and then it’ll go live on the NastyGal blog sometime soon.. how cool is that? I’ve gotten a lot of clothes and the thing I’m the most excited about is without a doubt the cropped and incredibly soft, patterned sweater. I also got a pair of fantastic, shiny lace-ups with a white sole and a see-through plastic backpack, that I’ve been craving for way too long. Yay for free and great clothes! How do you like my new additions to my wardrobe – and the fact that I’m gettin’ “nasty”(get it?)?