new in: hey, hey, HAY!

 photo nemesisbabeblogHAYbedlinenboxplissefoldermoneyigeondrawings2_zpsc52c4023.jpg photo nemesisbabeblogHAYbedlinenboxplissefoldermoneyigeondrawings1_zps00753c37.jpg photo nemesisbabeblogHAYbedlinenboxplissefoldermoneyigeondrawings4_zps7c8c4a7f.jpg photo nemesisbabeblogHAYbedlinenboxplissefoldermoneyigeondrawings3_zps89343607.jpg

For omtrent en uge siden hev min søde veninde, Maria, mig med til Horsens for at gå amok til et HAY-lagersalg, hvilket slet ikke var dårligt. Jeg havde ikke planlagt noget, jeg ville købe og havde desværre heller ikke råd til de gode ting som møbler og tæpper, men jeg kom alligevel hjem med en del sager. Det første jeg fik fingrene var et prima sæt sengetøj med det fineste mønster som over i købet matcher mine magasinsider, der hænger over sengen – og så er det bare ultra blødt! Deruover kom jeg overraskende nok kun hjem med sort/hvide ting; en spare-due, en aflang kasse, en plissé-mappe, tre tegninger og nogle ternede mapper med velcroflapper(godt rim, hva?). Nu når alle mine ting på mit værelse er ret så farverige alligevel, synes jeg det var tid til at få lidt ro på den.. dog fortryder jeg godt nok lidt at jeg ikke også snuppede plissé-mappen i grå/pink, da den virkelig også var flot og kun kostede en flad treller, øv! Jeg tror jeg kom af med 400kr for hele molevitten(hvis man regner de to kradsere ved den ret så velplacerede pølsemand udenfor lagerhallen til køreturen hjem fra), hvilket jo er lige til at gå til! Hvad synes I om mine indkøb(og det faktum at jeg nu faktisk ejer noget fra HAY, hvem havde regnet med det? haha!)?

About one week ago, my sweet friend, Maria, took me to Horsens to go crazy at a HAY retail sale, which wasn’t bad at all. I didn’t plan on buying anything specific and I couldn’t afford the good stuff like furniture and rugs, but I did bring home with me a good bunch of stuff. The first thing I god my hands on was a gorgeous set of bed linen with a superb print, which also matches the two magazine-pages over my bed – and then it’s also super soft! Furthermore I brought, surprisingly enough, a huge amount of black and white stuff home: the money-pigeon, a rectangualer box, a pleated folder, three drawings and a couple og checkered folders with velcro closures. Since most of my stings in my room are pretty colourful, I though I should try to take it down a bit.. though I kind of regret not getting the pleated folder in gray/pink as well, since it was so pretty and didn’t cost much at all! I got it all for about 60 euros, which is quite a price. How do you like my buys(and the fact that I own something from HAY, who would have ever expected that?)?