new in julegave-edition, pt. 2

En af mine yndlingsjulegaver i år var også de her fantastiske bukser, Brigitte-modellen fra Wonhundred. Jeg har dem allerede i blå denim og nu har jeg endelig fået dem i sort. Jeg har længe villet have dem i sort, men har enten ikke taget mig sammen eller haft penge til at købe dem, så jeg er ovenud lykkelig for at have fået dem i julegave! De er, ligesom alle mine andre bukser, shorts og nederdele, højtaljede, eftersom det er det eneste jeg kan finde ud af at gå i. De er nok de bedte højtaljede bukser jeg har ejet og jeg kan varmt anbefale alle, der leder efter højtaljede bukser at hoppe i denne model.

One of my favourite Christmas presents is this pair of gorgeous pants, the Brigitte-model from Wonhundred. I already own them in blue denim and I finally have them in black too. I’ve wanted hem for a long time, but I either havent gotten it together or had the money to go buy them, so I’m very happy to have gotten them for Christmas! They are, like all of my other pants, skirts and shorts, highwaisted, since it’s the only thing I like to wear. they’re the best highwaisted pants I’ve ever tried, and I can recommend this model for anyone looking for hoghwaisted pants.