new in julegave edition, pt. 3

En af de gode gaver jeg fik til jul, var en pengegave fra min bedstefar. Lige præcis den gave var nok til at jeg bestemte mig for, at jeg skal til Paris i januar! Jeps, jeg har bestilt flybilletter og lejet en lækker studio-lejlighed på Rue St. Honoré gennem airbnb fra d. 22-25 januar – lige præcis under SS12 Haute Couture-modeugen! Jeg er ikke inviteret til noget under modeugen, men jeg har altid drømt om at kunne være i nærheden af modeshows og vigtige mennesker indenfor branchen, så jeg vil se hvad jeg kan få ud af at være i byen og cirkulere om der hvor showene bliver holdt. Derudover får jeg mig jo også et lille afbræk fra hverdagen, ved at være alene i et lækkert studio i Paris et par dage. Jeg glæder mig så meget! Hvis du ikke ha fanget det, er det denne rejse, jeg snakkede om i mit nytårsindlæg om forsættet omkring at tage chancher og opleve nye ting 🙂 Kunne I nogensinde finde på at tage en sådan spontan rejse?

One of the good presents I got for Christmas was a money-gift from my grandfather. That present was exactly enough for me to decide to go to Paris this January! Yep, I already orderes plane-tickets and rented a lovely studio at Rue St. Honoré from the 22nd to the 25th of January – right in time for the SS12 Haute Couture fashion week! I’m not invited to anything there, but I always dreamt of being in the midst of it all – the fashionable people in the most fashionable city, so I’ll se what I can get out of my trip and walk around between the places where the shows will be held. I also get a little break from the everyday by being alone with a nice studio in Pars for a few day. I am so excited! If you haven’t gotten it yet, this was the thing I wrote about in the post about New Year’s resolutions about taking chances and geeting out to experience things 🙂 Could you ever think of taking such a spontanious trip?