new in: klart og simpelt

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Så skete det – jeg har købt plastic-sandalerne fra H&M Divided. Jeg har gået og skævet til dem ret længe og besluttede mig endelig for, at de skulle med hjem. Udover disse ejer jeg nemlig ikke en eneste sandal uden høje hæle, og jeg har virkelig brug for et par sko, der er luftige og simple at have på. Derudover var det ret vigtigt at jeg fik fat i nogle sandaler, der både var fine, men som heller ikke kræver meget af et outfit – når det kommer til sko, har jeg det bedst med at de stille sig lidt i baggrunden, så man kan gå amok med tøjet i stedet, og det må man jo side disse sandaler gør. Jeg kan ret godt lide at de har en tyk flatform-sål, dog kunne jeg godt have klaret et par ekstra centimeter, så de blev en smule mere interessante. Men alt i alt er jeg glad for dem – de kan virkelig bruges til alt her til sommer! Hvad synes I om dem? Og har I fundet et par gode sandaler til sommeren?

And then it happened – I bought the plastic sandals from H&M Divided. I’ve been considering buying them for some time now and finally I decided that they should come home with me. Apart from these, I don’t own any sandals that aren’t high heeled, so I really needed a pair of saldals that were airy and easy to wear. Then I also felt that it was important to get a pair of sandals that were nice but also don’t need to be taken into consideration when making an outfit – when it comes to shoes, I like them best when they can stand in the background so that the clothes in the outfit can shine, and I must say, these sandals do just that. I also quite like the flatform sole, but I wouldn’t mind the soles being and inch ot two higher, so the sandals became a little more interesting. I really like these sandals – they can be used for everything this summer! How do you like them? And have you found your perfect sandals for this summer?