new in: klart og simpelt

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Så skete det – jeg har købt plastic-sandalerne fra H&M Divided. Jeg har gået og skævet til dem ret længe og besluttede mig endelig for, at de skulle med hjem. Udover disse ejer jeg nemlig ikke en eneste sandal uden høje hæle, og jeg har virkelig brug for et par sko, der er luftige og simple at have på. Derudover var det ret vigtigt at jeg fik fat i nogle sandaler, der både var fine, men som heller ikke kræver meget af et outfit – når det kommer til sko, har jeg det bedst med at de stille sig lidt i baggrunden, så man kan gå amok med tøjet i stedet, og det må man jo side disse sandaler gør. Jeg kan ret godt lide at de har en tyk flatform-sål, dog kunne jeg godt have klaret et par ekstra centimeter, så de blev en smule mere interessante. Men alt i alt er jeg glad for dem – de kan virkelig bruges til alt her til sommer! Hvad synes I om dem? Og har I fundet et par gode sandaler til sommeren?

And then it happened – I bought the plastic sandals from H&M Divided. I’ve been considering buying them for some time now and finally I decided that they should come home with me. Apart from these, I don’t own any sandals that aren’t high heeled, so I really needed a pair of saldals that were airy and easy to wear. Then I also felt that it was important to get a pair of sandals that were nice but also don’t need to be taken into consideration when making an outfit – when it comes to shoes, I like them best when they can stand in the background so that the clothes in the outfit can shine, and I must say, these sandals do just that. I also quite like the flatform sole, but I wouldn’t mind the soles being and inch ot two higher, so the sandals became a little more interesting. I really like these sandals – they can be used for everything this summer! How do you like them? And have you found your perfect sandals for this summer?


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “new in: klart og simpelt”

 1. laura+holm Avatar

  Øv øv øv, de var ikke i min størrelse- De er ellers SÅ fede!

  xx Laura Holm

  1. Marie Avatar
   Marie

   ærgerligt! 🙁

 2. Sigrid Avatar

  Rigtig fede! – har også prøvet dem, men mine fede fødder så helt mast ud i den forreste rem 🙁

  http://betweensomething.blogspot.dk/

  1. Marie Avatar
   Marie

   ja, sådan ser mine også lidt ud – men jeg kunne simpelthen ikke stå for dem 🙂

 3. Sofie Avatar
  Sofie

  Ej hvor sjovt, jeg har det næsten omvendt med sko og tøj – jeg kan rigtig godt lide, når tøjet stiller sig lidt i baggrunden og der i stedet kan gåes amok i sko 😉
  Herlig blog forresten!

 4. Quyen Avatar

  De er så fine. Jeg har selv kigget på dem, men ikke orket at prøve dem. Hvordan er de i i størrelsen? Og så glæder jeg mig til at at se dem i et outfit. 🙂

  1. Marie Avatar
   Marie

   de er ret præcise i størrelsen vil jeg sige – meget ligesom andre sko i h&m’s størrelser 🙂 altså, jeg er en 36 (cirka) og jeg købte en dtr. 36, der passer perfekt!

 5. Ina Avatar

  Uuuuh jeg havde nogle lignende engang, men mine fødder kunne simpelthen ikke ånde! Også selvom de ikke var helt dækket med plastik :/ Hvordan er disse? De er nemlig vildt fede!

  1. Marie Avatar
   Marie

   Jeg har ikke fået brugt dem endnu, fordi vejret lige valgte at skifte til “ikke-sandal vejr” efter jeg købte dem 🙁

 6. frederikke Avatar

  Hvor meget koster de? 🙂

  1. Marie Avatar
   Marie

   129kr! 🙂

 7. Elizabeth Avatar
  Elizabeth

  De er vildt fede, men da jeg kiggede på dem blev min konklusion at de simpelthen ikke virkede stabile nok i samlingerne. Og man kan jo ikke helt undgå at træde skævt eller vride om i sko med platform, så jeg var for bange for at de ville skille ad i sål og remme. det har jeg prøvet før, og det er sgu ikke så sjovt 🙂