new in: koldt og kønt

 photo handskerr_zpsf13d6764.jpg photo handsker_zps1791c274.jpg

 

Okay, mit første køb siden mønster/paillet-reglen blev indført brød lidt med hvad jeg havde lovet mig selv. Ikke desto mindre opfyldte den så et andet ønske jeg har haft længe: hvide læderhandsker! Jeg har, siden jeg spenderede det meste af de kolde måneder sidste år i fine damehandsker af stof, der desværre gik lidt let i stykker, virkelig ledt efter sådan et par. Så da jeg kom forbi Episode, da jeg var i København sidste uge, og fandt mig netop hvad jeg har gået og ledt efter, var det ikke et spørgsmål om jeg skulle snuppe dem med hjem. Nu er jeg rigtig klar til at gå vinteren i møde, med elegante og damede, omend lidt kolde, hænder! Holder I jer til de varme og forede slags, eller kan I også godt slække lidt på komforten/varmen når det kommer an på at se fin ud?

 

Okay, my first buy since the print/sequin-rule was started kind of broke my promise to myself. But it did, not at least, fulfill one of my other wishes: white leather gloves! I have, since spending all last winter in nice, ladylike cotton gloves, that broke quite easily, really been wanting a leather pair. So when swinging by Episode when I was in Copenhagen last week, finding exactly what I’ve been looking for, there was no questioning if buying them. Now I’m quite ready to welcome winter with a pair of elegant, ladylike, though possibly quite cold, hands! Do you usually stick to getting a pair of warm gloves or do you also feel okay about going down on comfort and warmth when it comes to looking nice?