new in: kuffert-wannabe

I dag før sushi-shoppingen gik seriøst i gang var jeg forbi Café Klædeskabet efter denne lækre taske, som jeg fik mit øje på sidst jeg var derinde. Det var lidt risky at vente helt til i dag, eftersom den er secondhand og derfor kunne være forsvundet – men heldigvis ikke! Så jeg kom forbi til en sludder for en sladder og kom derfra med denne skønne kuffert-håndtaske som jeg planlægger at vade rundt med i byernes by, da der både er plads til min pung, en falske vand, solcreme og ja, det hele!
Today, before the sushi shopping started, I went by Café Klædeskabet for this lovely handbag that caught my eye the last time I went there. It was a bit risky, since it’s second hand, so it could be gone before I returned to buy it – but luckily not! So I went by for a chat and came out with this lovely suitcase-ish handbag that I plan to carry around in Paris, since both my wallet, waterbottle, sunscreen and all fit in there!