new in: lilla-løbervidunder

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Efter mange og langvarige overvejelser om kjolen i dette indlæg (inklusiv endnu et diskussionsindlæg om den her) kom jeg frem til, at måske var kjolen og jeg ikke det perfekte match, jeg troede vi var. Øv! Jeg kom frem til at jeg næsten druknede i kjolen og at mit hovede så underligt lille ud i den. SÅ! jeg gik tilbage ind til de søde piger i Det Gyldne Dådyr og fik liv til at bytte kjolen om til noget jeg har haft øjnene på længe; denne fantastiske løbe-/regnjakke med gode 90’er-farvekombinationer og -mønstre. Nu er den endelig min, juhu! Jeg er 100% sikker på at den kommer i brug med det samme.  Jeg tænker: levi’s 501 cutoffs, en hvid wifebeater-top, platform ballerinas eller nogle 90’er-agtige flatform-sandaler og en høj hestehale. Åh ja. Jeg elsker jakken her, det gør jeg! Elsker I den lige så meget som jeg?

After many and lengthy considerations about the dress in (plus an other post, discussing wether or not to cut it, here) I decided that the dress and I would never be the perfect match I had predicted us to be. Dang! I concluded that I almost drowned in that huge dress and that my head looked wierdly tiny in it. So I went back to the sweet girls at Det Gyldne Dådyr and was allowed to swap the dress for something I had had my eye on for a loooong time; this amazing running/rain jacket with gorgeous 90’s colour combos and patterns. It’s finally mine, yay! I’m 100% sure for it to be used right away. I’m thinking: levi’s 501 cutoffs, a white wifebeater top, platform ballerinas or 90’s-ish flatform sandals and a high ponytail. Yes please. I love this jacket! Do you like it as much as me?