new in london: diamanter, broderi og 80’erne

Photobucket
Photobucket

Den allerførste ting, jeg smed penge efter, da jeg var i London var denne fuldstændig fantastiske broderede lille jakke. Isabella og jeg var smuttet på marked og ved den første bod vi kiggede igennem hang dette vidunder. Jeg har længe tænkt at en sådan pyntet og speciel jakke er en virkelig vigtig ting at have i garderoben og jeg har ledt med lys og lygte efter den perfekte jakke – og svup, så var den lige foran øjnene på mig! Jeg havde den på i den meget korte tid, jeg var til den smarte kendis-fest i søndags, sammen med en sort stram kjole, udstået hår og røde læber. Det endte med at blive ret 80’er, eftersom jakken faktisk har nogle ret prominente skulderpuder – men så længe man kunne gøre et tema-outfit ud af det og når jakken jo er så sindssygt smuk, synes jeg det er helt all right! Jeps, en essentiel ting er blevet tilføjet min garderobe og jeg er lykkelig! Hvad synes I om vidunderet?

The very first thing I bought while in London was this amazing, embroidered and embellished  little jacket. Isabella and I had gone to a vintage market and at the very first stand we found interesting, this wonder was waiting for me. For a long time now, I’ve been longing for such an embellished and special jacket, since I think it’s a pretty important thing to have in you wardrobe. I’ve been looking high and low for a jacket like this – and then it was right there in front of me! I wore it for the very short amount of time that I were at the fancy fashion party Sunday, with a tight black dress, big, wavy hair and red lips. It ended up turning out to be pretty 80’s-like, since the jacket has some pretty prominent shoulder pads – but as long as a themed outfit could be made and since the jacket is so amazing, I didn’t care. Yep, an essential thing has been added to my wardrobe and I’m blissfull! How do you like this wonder?