new in: madam blå

PhotobucketPhotobucket

For noget tid siden fandt jeg denne fine frakke i en genbrug Aalborg. Jeg har længe gået og ønsket mig en knaldblå lang frakke – sikket lykketræf! Jeg ved egentlig ikke om det er en frakke. Det kan også bare være en cardigan, den er i hvert fald ikke det varmeste jeg kender.. Men jeg tænker at jeg skal ud og finde mig en varm cardigan og sy den ind i den blå, så jeg kan bruge den som en rigtig frakke. Jeg synes det er så fint at den er sådan dejligt damet og jeg kunne virkelig godt finde på at anskaffe mig et stykke hvid pels og sy på som krave! Jeg kunne så godt tænke mig at hoppe i denne dejlige frakke sammen med et par damede, sorte sko, bare ben(eller tusind par hudfarvede nylonstrømper i den her kulde, pyha!), røde læber og min hvide muffedisse, iih, hvor fint! Ellers tror jeg også den kunne være god med en sølvfarvet rullekrave indenunder og en mappe i hånden. Hvad synes I om den – og hvordan ville I style den?

Some time ago, I found this nice coat in a thrift shop in Aalborg. I’ve been wanting an electric blue, long coat for ages – just my luck! I’m actually no really sure if it’s a coat. It could be a cardigan, it’s not really that warm.. but I’m thinking about getting a warm cardi and sewing it inside of this blue one so it can be used as a real coat. I really like that it’s so ladylike and I’m also wondering if I should buy some white fur and make an attachable collar for the coat as well! I’s really like to wear this coat with a pair of ladylike, black shoes, bare legs(or a thousand pairs of sheer nylons in this cold, brrr!), red lips and my white muff, oh, so nice! It could also, though, go great with a silver turtleneck sweater underneath and a briefcase in the hand. How do you liek it – and how would you style it?