new in: maxi glimmer

Jep, her er et af mine seneste køb: en maxinederdel i komplet sølvglimmer. Jeg har også haft saksen og symaskinen fremme og lavet en høj slids, a la det Ivania fra Love Aesthetics har gjort HER, i den ene side og klippet underkjolen af, så den bliver lidt mere spændende. Jeg overvejer lidt at lave en slids magen til i den anden side som Ivania også har gjort HER. Jep, når det komme til maxiskirts og slidser er Ivania min guru! Faktisk har jeg i flere uger – ja måske måneder nu – ledt efter en god maxinederdel så jeg kunne efterligne Ivania med de høje slidser! Jeg forestiller mig at bruge glimmernederdelen med en laid-back printet retro t-shirt og flade lakssko eller til fest med sorte pumps, en hvid t-shirt og lilla læbestift. Hvad synes I?

This is one of my latest buys: a silver glitter maxi skirt. It has been altered though – I took out my needles and scissors and made a high slit in one side, like Ivania from Love Aesthetics did HERE. But I am kind of considering taking it to the next thep like Ivania also did HERE, with a high slit in both sides. Yep, Ivania is my go-to girl when it comes to high slits and maxi skirts! I’ve actually gone weeks now – meybe months – looking for a maxi skirt so I could copy Ivania’s idea about the high slits! I imagine this skirt with a laid back printed retro t-shirt and patent leather brogues or for partying paired with black pumps, a white tee and purple lips. What do you think?