new in: nostalgi og mere 90’er, naturligvis.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketDa min søster var teenager og jeg blot en lille efternøler husker jeg meget tydeligt hvor super ekstatisk hun var over at have fået et par Le Coq Sportif-kondisko og jeg selv sad og synes det var super sejt at hun havde fået “mærke-sko”, selvom jeg aldrig havde hørt om Le Coq før.. måske var det bare mit lillesøster-“jeg vil have det min søster har fået”-gen, der satte ind og måske har jeg fået forløsning denne weekend. Jeg var nemlig et smut omkring det gode, gamle, gyldne dådyr i Aalborg, hvor jeg så denne fantastiske og super retro bomberjakke fra netop Le Coq Sportif . Selvom jeg har været lidt i shoppingstrejke(som jeg, desværre for min pengepung, tror jeg er på vej ud af igen), skulle jeg altså have jakken med hjem. Jeg kunne simpelthen ikke stå for de super dejlige, friske farver og fine, broderede mønstre. Aah, jeg er tosset med den og den skal helt sikkert styles i 90’er-stil og engang i sommeren skal den bruges med højtaljede, korte Levi’s shorts og en bikinitop! Hvad siger i til jakken?

When my sister was a teenager and I was no more than a protégé, I clearly remember how extatic she got when she got a pair of Le Coq Sportif trainers and I sat there in awe of the fact that my sister had gotten a real pair of Le Coq-shoes, despite the fact that I’d never heard of the brand before.. maybe it was just my little sister-“I want what she’s got!”-gene that kicked into effect and I’ve kind of gotten my redemption this weekend. I went by the good, old Det Gyldne Dådyr in Aalborg, where my eye was caught by this amazing and very retro bomber jacket from Le Coq Sportif . Even though I’ve been on a shopping strike(which, unfortunately for my wallet, might be ending now), I had to get this jacket. I just couldn’t help but loving the fresh colours and the nice embroidered details. Aah, I love it and I’m so going to style it the 90’s way and sometime in the summer, I’ll wear it with high waisted, short Levi’s shorts and a bikini top! How do you like the jacket?