new in og en genganger

Jeg var et smut forbi H&M forleden dag, hvor jeg fandt denne fine sølv-halsring. Den er blevet lidt mainstream blandt bloggere, men den er simpelthen min eneste mulighed for at have en choker-lignende halskæde på sammen med en rullekrave uden at blive kvalt. Derudover fik jeg købt mig en ny, gammel læbestift fra MAC, nemlig den lilla “Up the Amp“. Jeg ejede den faktisk indtil forrige mandag, hvor den forsvandt – og nu kan jeg altså ikke leve uden den!
I went by H&M recently, where I found this nice silver choker-like necklace. It has become a bit mainstream among bloggers, but it is my only possibility to wear a choker-like necklace with a turtleneck blouse without actually choking. I also bought a new, old lipstick from MAC, the purrple lipstick, “Up the Amp“. I have had one since two Monday ago where it disappeared, and I came to the conclusion, that I cannot live without it, so I had to buy a new one!
?