new in: på toppen!

YELLOW TOP: WOODWOOD, WHITE FRILLY TOP: SECONDHAND FROM ANNA SOFIE

Jeg har lige fået opdateret garderoben, når det kommer til små toppe/fine bh’er. Den hvide top har jeg købt på annasofiescloset’s salgsblog og er den anden frynsede ting jeg nu har købt af Anna Sofie. Hun solgte den fordi den var for lille – jeg tænkte “den kan da umuligt være for lille” og købte den. Det viste sig bare desværre at jeg ende med at sidde fast, da jeg ville have den på… Den var for lille! Men jeg nægter at skille mig af med den, så nu smutter jeg ud og køber noget hvidt stof, frynser og en lynlås og så går jeg ellers i gang med nål og tråd – jeg VIL have den på! Den gule top er fra WoodWood. Jeg var så heldig at få lov til at bestille den med hjem, da Café Klædeskabet bestilte efterårsvarer (der er altså nogle goder ved at arbejde i en tøjbutik!) og den er nok den mest behagelige bh jeg nogenside har haft! Jeg er sikker på begge toppe ville se super ud med et par højtaljede jeans og en god læbestift – 90’er-agtigt måske, men så er det jo bare godt at jeg elsker 90’erne!
I’ve updated my wardrobe when it comes to tops/cute bras. I bought the white top at annasofiescloset’s salesblog and it’s the second frilly thing I’ve bought from Anna Sofie. She sold it because it was too small – I though “there’s no way it can be too small!” and I bought it. The thing is, I got stuck in it, when trying to put it one… It was too small. But I refuse to get rid of it, so I’ll go out and buy some white fabric, frills and a zipper and then get started with the needle and thread – I MUST be able to wear it! The yellow top is from WoodWood and I was lucky to get to order it when Cafe Klædeskabet ordered their fall items (there are some perks, when working at a fashion shop!) and it is possibly the most comfortable bra I’ve ever worn! I’m sure both would go great with a pair of highwaisted jeans and a good lipstick – 90’s maybe, but who said I didn’t looooove the 90’s?