new in paris: konservative pasteller

 photo nemesisbabenewinvintageshoppingparis1_zps859872a4.jpg photo nemesisbabenewinvintageshoppingparis2_zps368400fa.jpg

Så er de sidste indkøb fra Paris klar til at blive vist – det sidste jeg købte var, uden at jeg havde planlagt det, forholdsvist konservative stykker tøj i pastelfarver. Jeg tænker lidt amish i babyblå, når jeg kigger på skjorten, hvilken kontrast falder ualmindelig godt i min smag. Nederdelen virker igen ret så konservativ i snittet, men den mintede grønne farve giver den et helt andet look og for at være helt ærligt, så tror jeg det er mit eneste rigtigt grønne stykke tøj i garderoben.. Wau! Men det er et godt sted at starte synes jeg! Jeg kunne virkelig godt finde på at tage begge stykker tøj på sammen en dag, sammen med pink læber og laksko. Hvad synes I om det?

The last buys from Paris are ready to be shown off – the last things I bought were, without intention, pretty conservative items in pastel colours. I kind of think baby blue amish, when I look at the shirt, which is a contrast that is perfect to me. The skirt, again, is pretty conservatively cut, but the minty green colour brings the look to a whole other level and, to be honest, I actually think that this is the only truly green item in my wardrobe.. Wau! But I think that it’s a great place to start! I would love, one day, to wear these items together with a pink lipstick and brogues. How do you like it?