new in paris: nederdelene

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Åh, endnu flere indkøb fra Paris. Denne gang blev det i den dyre ende – en helt igennem fantastisk gul ruskindsnederdel for 20 euro og en perfekt, candystriped 50’er-nederdel for 5euro. Åh, jeg elsker dem begge helt ind i himlen! Den gule nederdel kunne jeg slet ikke lægge fra mig til trods for dens pris ikke matchede mine fund fra 1euro-kasserne.. Men jeg synes slet ikke det ville være fair at få fra en gul ruskindsnederdel, der passer perfekt. Jeg mangler også sådan en og prøv lige at forestil jer den med en sort croppet top, plateausko og en hel masse scrunchies – åh altså! 50’er-nederdelen var endnu et kup – den passer mig perfekt i taljen, omend den så var lidt for lang.. Men det fik jeg faktisk lavet om i går – nu går den mig til lige over knæet og af stofresterne fik jeg lavet en mellemstor hårsløjfe, som jeg helt sikkert skal bruge sammen med nederdelen. Åh, kunne I lige se det sammen med en sort crop top (jeg ved det; jeg er måske lige lidt for vild med sorte croptops pt.) og rød læbestift og bare tæer? Jeps, jeg er mere end tilfreds med disse køb – nu kan livet ikke blive mere perfekt.. medmindre solen lige ville skinne, så jeg kunne få dem på, selvfølgelig! Hvad synes I om dem?

Now, even more buys from Paris. This time, I’m showing you the expensive ones – a completely amazing yellow suede skirt for 20 euros and a perfect, candystriped 50’s skirt for 5 euros. I love them both to the moon and back! I couldn’t take my eyes off of the yellow skirt, once I had seen it, despite the fact that the price of it didn’t exactly match the things I found in the 1 euro boxes.. But I didn’t think it’d be fair leaving a perfect fitting yellow suede skirt behind. I really need it and try to imagine it with a black cropped top, platform shoes and a bunch of scrunchies – oh my! The 50’s skirt was an other bargain – it fits my waist perfectly, but it was a bit too long.. So I fixed it yesterday! Now it goes to right above my knees and then I used the exeess fabric for a medium/big bow for my hair, which I’ll definately be using with the skirt. Oh, can you imagine this: the skirt and the bow with a black crop top (I know, I’m kind of waaay too excited about black crop tops right now), red lipstick and bare feet? Oh yeah, I’m more than extatic about these skirts – now life can’t become any more perfect.. unless the weather changes for the better, so I can get to wear them, of course! How do you like them?