new in: postskjorten

PhotobucketPhotobucketPhotobucketI torsdags svingede jeg forbi min yndligsgenbrug her i Aarhus, Jolly KK, og fandt dette lille vidunder. Jeg er normalt ikke særlig meget til skjorter, men detaljerne på denne her kunne jeg simpelthen ikke give slip på – helt ærligt, hvor fin er den lige? Jeg elsker at det er sådan nogle lidt underspillede detaljer som for eksempel den røde krave under den hvide, guldknapperne og detaljen på ærmerne også. Jeg får helt sikkert brugt denne skjorte snart – måske med et par disco-pants eller en sort lædernederdel, mørkerøde læber, hvide sokker og sorte herresko, uhm! Jeg kunne kigge på skjorten i evigheder – hvad synes I om den?

Thursday I swung by my favorite thrift store in Aarhus, Jolly KK, where I found this little wonder. I’m normally not that into shirts, but I just could not forget the gorgeous details on this one – seriously, could it get any nicer? I love that the details are a bit understated, like the red collar under the white one, the golden buttons and the details on the sleeves too. I’m sure going to use this shirt soon – maybe with a pair of disco pants or a black leather skirt, burgundy lips, white socks and black brogues, yum! I could stare at this shirt for ever – how do you like it?