new in: purpur og prints

PhotobucketPhotobucketPhotobucketFor nyligt er jeg kommet in i en stime af lilla-printede indkøb. Disse er blot to af dem – og to af de gode må jeg sige! Blusen, som jeg selv er fuldstændig forelsket i, fandt jeg i en lille second hand butik i London, og til trods for at den kostede hele 20 pund, kunne jeg ikke lade den ligge. Printet er så dragende, synes I ikke? Jeg er i hvert fald komplet tosset med det og jeg ville ønske blusen bare var en smule længere, så den kunne fungere som en kjole og være fuldstændig dominerende i et outfit. Gamacherne ligger i den helt anden ende at prisstigen – jeg fandt dem på loppemarkedet i Mølleparken i søndags, og da dagen var ved at lakke mod enden, og sælgeren bare skulle af med sine ting fik jeg dem for en flad femmer.. Ikke dårligt! De vil være super i selskab med en croppet, ulden strik eller brugt som bukser med en lidt mere neutral t-shirt, mh.. Jeg elsker mønstrede gamacher så højt – jeg må se at opbygge mig en større samling! Jeg kan forresten afsløre at mindst én af disse sager kommer med til Paris i morgen (ja, I MORGEN, juhu!), hvis ikke begge. Hvad synes I om mine purpurprintede fund?

Recently I’ve entered a state of buying everything that is purple and printed. These are just two of these kinds of buys – and two of the better ones, might I add! The blouse, which I’m completely in love with, myself, was found in a little second hand shop in London, and despite the fact that it cost 20 pounds, I couldn’t let it stay there. The print is so alluring, don’t you think? I know I’m completely crazy about it and I wish it was long enough to be a dress so it could dominate an outfit completely. The leggings are in the very other end of the price scale – I found them at a fleamarket this weekend, and since the day was coming to an end, the seller wanted to get rid of her stuff and I got them for 5DKK/ about 1 euro.. not bad! I think these leggings would be great with a cropped, woolly knit or used as pants with a more neutral t-shirt, mh.. I really love printed leggings – I need to get a bigger collection of those! Oh, and I can already now reveal that at least one of these items will come with me to Paris tomorrow (yes, TOMORROW, yay!) if not both. How do you like these purple printed pieces?