new in: resten af julegodterne

PhotobucketPhotobucketNu hvor året er ved sin ende, synes jeg lige, jeg kan nå at smide de sidste julegaver på bordet og vise jer resten af hvad jeg skrabede til mig juleaften. Af min søster stod den på halvfjollede bøger: en fin, lille drømmetyderbog og en hade-dagbog. I ved, når man virkelig er muggen og skal rase ud over de ting man hader, er der en masse sider, hvor man kan brokke sig over mennesker, ting og oplevelser, der bare er super nedern. Sjovt, ikke? Især fordi der er enhjørninger og regnbuer på forsiden, pænt oxymoronisk, hvis du spørger mig. Medmindre man virkelig hader regnbuer og enhjørninger, naturligvis. Af mine forældre stod den på min tip-top-yndlingparfume fra Clean, nemlig Skin, som jeg købte første gang da jeg blev student og som jeg nok aldrig går fra igen. Derudover fik jeg fingrene i et par fine og damede læderhandsker i super lækker kvali, som nok skal kunne gøre mine outfits ret fine og holde mine hænder forholdsvist varme. Læx! Udover de hårde pakker, som jeg spurgte ind til i DETTE indlæg(og som jeg kan se, mange af jer også fik), hvilke andre gaver har I så fået skrabet til jer?
Åh, og forresten må I alle sammen have et spektakulært nytår!

Now, as the year is coming to an end, I think it’s time to show off the rest of what I got as presents for Christmas. From my sister I got a couple of kind of silly books: a nice, little book of dreams and a hate-journal. You know, when you’re really angry and need to rage out about stuff you hate, there a lots of pages on which you can jot down every angry thought in your head about people, things and experiences that are super annoying. Funny, huh? Especially since there’s unicorns and rainbows on the cover, pretty oxymoronic if you ask me. Unless you really have unicorns and rainwbows of course. My parents got me my very favorite perfume from Clean, called Skin, which I got for the first time when I gratuated and which I’ll probably never let go of again. Then they got me a pair of very ladylike and elegant leather gloves in a great quality, which will make my outfits so nice and keep my hands warm. Nice! Apart for the hard presents which I asked abot in THIS post (and which I can see that a lot of you had the joy of getting), which other presents have landed in your hands this Christmas?
Oh, and by the way, a very happy and magnificent new year to all of you!