new in: shopbopkøb

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Som en del af Bloggers Delight har jeg fået lov til at shoppe for 200 dollars på Shopbop (juhu, hvor mega fedt er det lige?) og nu har jeg endelig fået min pakke! Jeg havde faktsik lidt svært ved at vælge noget ud derinde, eftersom Shopbop ikke ligefrem appellerer ultra meget til min stil – men jeg fandt noget! Jeg havde bestemt mig for at jeg VILLE have et par sko, så jeg brugte timer på at bladre Shopbops sko igennem og blev ved med at vende tilbage til de sko I ser på billederne ovenover fra Dolce Vita. Jeg tænkte at det ville være lækkert med et par høje “sandaler” til sommer, eftersom jeg ikke har nogen som helst sandalagtige høje sko og de er er da virkelig lækre! Derudover fik jeg også bogen “Fashion Now 2” med, da jeg havde lidt penge tilovers –  noget jeg ret godt kan li’ hos Shopbop er de bøger de har derinde, nemlig rigtig mange ret fede modebøger, hvilket jeg er helt tosset med! Jeg var tæt på kun at bruge pengene på modebøger, hvis jeg ikke var så opsat på at få nye sko. Men jeg er i hvert fald hammerglad for mine nye ting – hvad synes I om dem?
I kan tjekke Shopbops facebook og twitter, hvor de kommer med nyheder om tøj på shoppen og andre modenyheder.

Det her er forresten et sponsoreret indlæg.

As part of Bloggers Delight I got the chance to shop for 200 dollards at Shopbop (yay, how great is that?) and now I finally go my package! I actually had a hard time picking out what I wanted, since Shopbop doesn’t appeal too much to my style – but I actually did find something. I decided that I had to get a pair of shoes and after having looked through Shopbop’s shoes I kept going back to the ones you see on the photos above from Dolce Vita. I thought it would be nice to have a pair of high heeled sandals for summer, since I have no sandal-like high heeled shoes and these are just gorgeous! I also got myself the book “Fashion Now 2“, since I had a little money left over – something I really like about Shopbop is their fashion book section, which I love! I was quite close to only spending the money on fashion books, if I wasn’t so set up on getting new shoes. Well, I’m quite happy about my new stuff – how do you like it?
You can check out Shopbops facebook and twitter, where they update with news about clothes on the webshop and other fashion news.

This post is sponsored, by the way.