new in: something fishy

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Noget, jeg har købt for længe siden, men endnu ikke fået vist jer er denne (forholdsvist åndssvage) fiske-t-shirt! Jeg fandt den i Rokit Vintage i London, da jeg hang ud med Isabella under modeugen. Med det samme, jeg så den på stativet, snuppede jeg den og holdt godt fast – der var ingen tvivl om at jeg skulle have dette vidunder med hjem! Isabella og jeg blev enige om at prisen nok ville være omkring de 5-10 pund, hvilket også er helt fint for en fisketrøje.. Dog endte det med at jeg hostede op med hele 15 pund for den, hvilket er sindssygt dyrt for en t-shirt ifølge mig, men helt ærtligt, der er jo fisk på den! Både på for- OG bagsiden OG på ærmerne, det er jo ikke til at stå for! Så nu hænger den altså hjemme hos mig. Jeg har allerede brugt den som en kjole til en bytur i selskab med sorte strømpebukser, orange læbestift og oprullede ærmer. Rent faktisk overvejer jeg at klippe ærmerne af og lave dybe ærmegab, men jeg ved ikke om jeg tør.. Der er jo fisk på dem! Okay, nok om fisk – hvad synes I om den?

Something that I bought long ago, but haven’t had the the chance to show you until now is this (relatively daft) fish t-shirt! I found it in Rokit Vintage in London, when I hung out with Isabella during fashion week. When I spotted in on the rack , I immediately grabbed it and held on tight – no doubt I had to take this baby home! Isabella and I agreed that it couldn’t be more than 5-10 pounds, which was comepletely acceptable to me.. but I ended up giving 15 pounds for it, which is an insane price for a t-shirt accoding to me, but, seriously, there are fish on it! Both on the front AND the back AND on the sleeves, I just couldn’t resist it! So now the fishy tee resides at my place. I already used it as a dress for a night out on the town with black tights, orange lips and rolled up sleeves. I’m actually considering cutting off the sleeves to make big armholes, but I don’t know if I can bring myself to do it.. I mean, there are fish on the sleeves! Ok, enough about fish – how do you like this baby?