new in: sorte tosserier

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Jep, her er så det jeg købte i Det Gyldne Dådyr i torsdags. Jeg ved godt det er åndssvagt, men jeg kunne simpelthen ikke lade være. Jeg har en svaghed for 90’er-agtige badedragter (og 90’er-agtige ting generelt) og det er super sjældent jeg finder en, der er lille nok til min splejsede krop – men det gjorde jeg og så skulle jeg jo selvfølgelig købe den. Jeg tvivler på den vil blive badet i, men jeg skal helt sikkert brude den sammen med et par afklippede denimshorts og stort hår! Deruodver fik jeg købt et par mini shorts. Eller, måske er det mere et par højtaljede, uldne underbukser af en art. Men jeg synes de er super fine og jeg vil bruge dem med en løs bluse eller t-shirt der kompenserer lidt for at shortsene er så bitte små. Hvad synes I om dem?

Yep, this is what I bought in Det Gyldne Dådyr  Thursday. I know it’s silly, but I couldn’t help myself.. I have a weakness for 90’s bathingsuits (well, anything 90’s!) and it’s so hard to find on that is small enough for my tiny body – but I found this one and then it was almost obligatory to buy it! I doubt that I’ll be bathing in it, but I’ll surely wear it underneath a pair of cut off denim shorts and big, big hair! Then I also got my hands on a pair of mini shorts. Or well, they’re more kind of like a pair of high waisted, wolly, black panties of some kind. But I think they’re so nice and I’m going to wear it with a big blouse or t-shirt to compensate for all the skin they’re going to be showing. What do you think of these silly things?