new in: stort og marimekko-agtigt

Photobucket
Photobucket
Photobucket

I fredags var min søster, mor og jeg i Aarhus for at shoppe: jeg havde sparet vildt meget op til ultimativ shopping og forventede at komme hjem med en god omgang nyt tøj. Men sådan skulle det ikke gå, faktisk fik jeg stort set intet købt og kom slukøret hjem. Derfor slog jeg i går, efter skole, et smut omkring Aalborgs skønne second hand shop, Det Gyldne Dådyr, for at spendere lidt som plaster på såret. Det jeg kom hjem med, var relativt uventet. Jeg vidste det skulle være noget vildt og spændende og da jeg prøvede denne poseagtige maxikjole med kæmpeprint føltes det af en eller anden grundt helt rigtigt, så den røg med hjem i posen. Jeg glæder mig til at se hvordan jeg vil bruge den – det bliver højst sandsynligt med nogle høje sko (ellers ser man lidt lille ud i den) og en læbestift, der matcher det lyserøde på mønstret.
Apropos Det Gyldne Dådyr har jeg også en lille servicemeddelelse til dem der er i Aalborg eller tæt på her på fredag: Dådyret og Downtown hylder nemlig Aalborg fredag aften, klokken 18:00-22:00 med lækker musik fra live DJ’s, gratis øl og suppe og 50% på udvalgte varer i butikken (jo tak!). Det hele kommer til at ske i dådyrets lille gård i Nørregade. Jeg tror desværre ikke selv jeg kan komme, men hvis I vil vide mere om arrangementet, kan I tjekke det ud HER!  Der er forresten efterfest på Viva bagefter!

Friday, my sister, mum and I went to Aarhus to shop: I had saved up money like crazy to do some wild shopping and I expected to return with lots of news for my wardrobe. But it didn’t happen. I actually didn’t really buy anything and went home quite dejected. I, therefore, went by a second hand shop in Aalborg called Det Gyldne Dådyr to spend some money as a consolation. What I brought home was quite unexpected. I knew it’d be wild and interesting and when I tried on this huge, baggy, printed maxidress, I knew we were meant to be together, so it went home with me. I’m looking forward to seeing how i’ll wear it – it’ll probably be with heels or platform-shoes (since I look a short in the dress, otherwise) and a lipstick matching the pink on the dress.
Talking about Det Gyldne Dådyr: they’re having a party including live DJs, free beer and soup and a 50% discount in the shop this Friday. I don’t think I’ll be able to make it, but if you’re interested, check out the event HERE!