new in: til tiden

PhotobucketPhotobucketFør jeg er målt, er jeg ikke kendt – dog savner du mig, når jeg er rendt. Jeps, i dag begynder vi med en lille gåde, eftersom jeg har anskaffet mig en ret så eventyrlig ting.. Svaret er “tid”, forresten, hvis du ikke allerede har fanget den. Denne vakre sweater fandt jeg nemlig i Weekdays vintage-afdeling til alt andet en udsalgspriser, til trods for at jeg rent faktisk var på udsalgsshopping, men jeg kunne altså ikke lade være med at slå til.. Jeg mener, har I lige set den? Den er jo komplet fortryllende. Udover dens aldeles upåklagelige detaljer med perler, ure og romertal langs kanterne er jeg ret glad for farverne og det faktum at den, som de fleste af mine andre gode sweatre, er kjolelængde. Perfekt til et modeuge-outfit med bare ben, masser af guldringe og gammeldags damesko, tænker jeg! Jeg er virkelig glad for dette indtagende vidunder, der hænger aller forrest i min glitterafdeling, så jeg altid kan kigge på den. Hvad synes I om den?

Until I am measured I am not known, yet how you miss me whan I have flown. Yep, oday we start out with a riddle, since I recently aquired something quite magical.. Oh, and the answer is “time”, by the way, if you hadn’t figured it out already. This ornate sweater was found in Weekday’s vintage department for anything but a sale-price, despite the fact that I was sales-shopping that day, but I couldn’t help myself.. I mean, did you see it? It’s completely enchanting! And in adittion to the utterly immaculate details with the pearls, clocks and roman numbers on the edges I really like the colours and the fact that it, like most of my good sweater, is dress lenght. Perfect for a fashion week outfit with bare legs, lots of golden rings and old fashioned ladies’ shoes, if you ask me! I have grown so fond of this captivating wonder, that I’ve hung it in the front of my glitter-department in my wardrobe, so that I can look at it all of the time. How do you like it?


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “new in: til tiden”

 1. Michelle Avatar

  Uh, eller style den med en sort høj hat – lidt ala kaninen fra Alice i Eventyrland, som altid er sent på den.

  Under alle omstændigheder glæder jeg mig til at se den in action 🙂

  1. Marie Avatar
   Marie

   åååh, brilliant idé! Helt sikkert mand – nu skal jeg virkelig anskaffe mig en høj hat!

 2. Rosa Avatar
  Rosa

  Hvor er den sjov! Hvem tager egentlig dine outfit-billeder? 🙂

  1. Marie Avatar
   Marie

   det er meget forskelligt – til tider min søster, en veninde fra mit fransk-hold og ellers hvem jeg lige kan lokke til det 🙂

 3. Matilde Avatar

  Den er virkelig sjov og smuk! 🙂

 4. Lise Emilia Avatar

  Shit den er fin! Jeg glæder mig til at se den på! 🙂

  – Lise Emilia
  http://www.liseemilia.dk/

 5. Helena Bejlegaard Andersen Avatar
  Helena Bejlegaard Andersen

  Lige dine farver:) Den er fantastisk!