new in: to i en

Photobucket
Photobucket

For en uge eller to siden kom jeg fordi denne lækre nederdel i en genbrugsbutik og fik fingrene i den for en slik. Det er gået op for mig, at jeg indtil nu, ikke ejer en lilla underdel og det kan vi jo ikke have! Derudover er jeg også ret så glad for det kinesisk inspirerede mønster derpå. I anledning af varmegraderne valgte jeg at klippe den kort, så den blev et sødt og sommerligt lille skørt, og hvor er den bare blevet dejlig! Der var jo også en mængde overskydende stof og ud af det har jeg lavet et matchende scrunchie. Måske skulle man også lave en matchende top? Hm, vi får se! Hvad synes I om det?

A week or two ago I found this gorgeous skirt in a thrift store and I bought it quite cheaply. It occurred to me that I didn’t own any purple bottom piece until now, so that had to be changed! I also really like the Chinese inspired print. Since it’s hot outside, I decided to cut the skirt shorter, so it has become a cute and summery skirt and I just love to wear it! Then I had some exess fabric left, so I made a matching scrunchie out of it. Maybe I should do a matching top aswell? Hm, we’ll see! What do you think of it?