new in: vams vams vams

Her er et lille foto af den nye vamsede sweater den kom med posten for nylig. Jeg er tosset med at den er så åndssvag med alt det fnullerfnaller og jeg er sikker på den bliver et hit til vinter, for den er dejlig blød og varm at have på! Jeg købte den af Anna Sofie fra Anna Sofies Closet (der btw. har en masse tøj til salg på hendes salgsblog). Jeg har lidt skumle planer med den, der bl.a. går ud på måske at klippe et hul på ryggen, så det altså bliver en blanding af vamset vintertøj og sexy bar ryg – så skal jeg bare have mig en fin bh eller top til at have indenunder. Hvad siger I, bør jeg klippe hul på ryggen eller lade den være som den er? (den er helt ens foran og bagpå)
Here’s my new snuggly, fluffe sweater that arrived in the mail recently. I love the fact that it”s so silly with all the fluff everywhere and I think it’ll be a big succes for winter, since it’s warm, fuzzy and very comfortable. I bought it from Anna Sofie at Anna Sofies Closet (who also sells a lot of clothes at her sale-blog here). I have plans about cutting a hole in the back, to make it a mix of fuzzy winterwear and sexy bare back – then I only need a nice bra or top to wear underneath. What do you say, should I cut a hole in the back or leave it as it is? (it’s completely the same in the front and the back)