new in: vintage fund to gange på en uge!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

I sidste uge fik jeg svinget omkring Kræftens Bekæmpelse “Igen”-genbrugen på Vesterbro og Blå Kors Secondhand-genbrugen på Gugvej og begge gange var det med held. Jeg har nemlig været så heldig at finde, hvad jeg vil kalde nogle rimelig gode vintage fund (nu kalder jeg det vintage, fordi begge er af ret kendte designere og dermed, efter min mening, vintagetøj i modsætning til resten af mit genbrugs- og secondhand tøj, hvor jeg slet ikke ved hvem, der har lavet det). På Vesterbro fandt jeg nemlig en sindssygt lækker Bitte Kai Rand-sweater i 55% merino-uld til kun 25kr! Den er virkelig skøn, blød og varm at have på og så mangler jeg jo også en hvid strik! På Gugvej (hvor der var 50% på overtøj – jo tak!) fik jeg fat i en gul-orange kort dunjakke fra United Colors of Benetton til den nette sum af 80kr. Jeg ejer slet ingen lang-ærmede, gule overdele så med den her jakke så jeg lige mit snit og så er den også dejlig varm! Selvom den gør håret ultra elektrisk er jeg virkelig glad for den og har også flere outfits in mind med jakken – inklusiv ét som I får at se i løbet af ugen. Hvad synes I om de nye køb?

Last week I went by the Kræftens Bekæmpelse “Igen”-charity thrift shop on Vesterbro and the Blå Kors Secondhand-charity thrift shop at Gugvej – both times with luck! I found, something I’d call two pretty nice vintage finds (I’m calling it vintage since they’re both clothes by quite well known designers and thereby, acconding to me, vintage as opposed to my other thrifted and econdhand clothes, which I have no idea who made). On Vesterbro I found a gorgeous Bitte Kai Rand sweater in 55% merino wool for less than 4 euros! It’s so soft, lovely and warm and I didn’t have any white knit until I got this! On Gugvej (where they had a 50% discount on outerwear – yes please!) I found an orangy yellow down jacket from United colors of Benetton for about 11 euros. I have no long sleeved yellow tops, so this jacket was my chance to shine! And then it’s quite warm too. Even though it makes my hair ultra electric, I really love it and I have several outfits in mind with this jacket – one of which you’ll see later this week. How do you like my new buys?