new in: we are golden

PhotobucketPhotobucketPhotobucketDa der for nogle uger siden var 30% vintage weekend på ASOS Marketplace kom jeg til at shoppe lidt. Jeg er normalt ikke en spontan webshopper, men denne gang kunne jeg altså ikke holde mig tilbage – jeg fandt nemlig denne spektakulære guldjakke til intet mindre en 20 pund! Og jeg har jo intet stykke tøj, der er komplet guldfarvet eller som har sådan et fint mønster, så den var ret så tiltrængt. Jeg fik den med posten for nogle dage siden, og jeg har endnu ikke fundet ud af hvilken lejlighed den skal bruges til eftersom jeg allerede har planlagt at bruge DENNE jakke til nytår.. Men nu får vi se – mon ikke der kommer en fest, hvor gyldne jakker er belejlige? Hvad synes I om den?

When ASOS Marketplace had a 30% vintage weekend sale, I accidentally shopped a little. Normally, I’m no spontane webshopper, but this time, I just couldn’t hold back – I found this spectacular golden jacket for no less than 20 punds! And I do not own a completely golden piece of clothing yet nor one that has such a nice pattern on it, so it was pretty necessary. I got it in the mail a couple of days ago and I haven’t figured out with occasion to wear it to yet, since I already planned wearing THIS jacket for New Year’s Eve.. But let’s see – some party with a possibility to wear golden jackets will probably come up! How do you like it?