new in: writing

Efter lang, lang tids venten har jeg endelig modtaget en bog, jeg virkelig har ønsket mig. Writing for the Fashion Business er, sjovt nok, en bog om, hvordan man skriver inden for alle aspekter af modeverdenen, mht. journalisme, marketing osv. Jeg synes det er virkelig spændende og håber på at jeg kan få rigtig meget ud af at læse den, mht. at blive en bedre blogger og bare med at skrive generelt. Jeg er startet med The New Media-afsnittet omkring at skrive til internetlæsere og om hvordan det er anderledes end at skrive til print. Bagefter tager jeg resten af bogen fra ende til anden. Jeg opdagede først bogen inde hos Ivania og gik derefter straks ind på Amazon og købte bogen.
After a long wait I’ve finally recieved a book I really want. Writing for the Fashion Business is, logically, a book about how to write in any aspects of the fashion industry, concerning journalism and marketing and so on. I think that it’s very exciting and I hope to become a better blogger and to get a greater knowlegde of writing in general and in the fashion industry. I’ve started with the The New Media-chapter, which is about writing for internet readers and how it differs from writing for print. When I’m done with that, I’ll read the rest of the book from one end to the other. I discovered the book at Ivanias blog, from where I went straight to Amazon to buy it.