new in: mine nye babyer

pbjektiver-1 pbjektiver-2 Så skete det, at jeg tog mig sammen. Tog mig sammen til rigtigt at investere lidt mere i bloggen og i de fotojobs, jeg nu får.. Jeg har nemlig i løbet af denne uge fået to nye, fine babyer med posten, som jeg glæder mig helt sindssygt til at komme i gang med at bruge! For nyligt har jeg nemlig både købt mig et 85mm f/1.8-objektiv til bloggen og mine outfitbilleder og derudover et 35mm f/2 IS USM til når jeg nu skal fotografere events og backstage.. Som for eksempel i dag, hvor jeg er i København og skal fotografere lanceringen af Stine Goyas fantastiske guldsandaler i den lille bitte butik i Gothersgade, hvor mit normale 50mm slet ikke ville kunne fungere. Ih, hvor glæder jeg mig til at komme i gang og hvor glæder jeg mig til at vise jer endnu bedre billeder her på bloggen, nu hvor jeg har oppet mit udstyr betydeligt.. Juhu!

Jeg har købt mit 85mm på dba og mit 35mm på KameraShop