new in: på vej til bal

cykel og prinsesse (8 of 10)cykel og prinsesse (7 of 10)cykel og prinsesse (6 of 10)cykel og prinsesse (5 of 10)cykel og prinsesse (10 of 10)cykel og prinsesse (9 of 10)Den anden del af mine Pariser-genbrugskøb er noget af en omgang. Disse tre sager er jeg komplet forelsket i og, selvom jeg næsten aldrig har haft brug for balkjoler, kan jeg ikke forstå hvordan jeg har levet uden disse. 

Sidst jeg var i Paris kom jeg nemlig forbi et af mine stamsteder, Free’P’Star, hvor jeg var så heldig at finde disse to vidunderlige og komplet fortryllende balkjoler – en plisseret, lille fe-kjole og den perfekte prinsessekjole. Gud, hvor skal jeg virkelig snart inviteres til fest, for jeg kan slet ikke forestille mig ikke at have dem på meget snart igen. Wow.
Da jeg havde smidt kjolerne over armen og var klar til at købe, stødte jeg ind i noget komplet vidunderligt – den smukkeste, lyseblå, kviltede jakke med guld-kant og guldknapper. Hvor heldig må man have lov til at være? Jeg kunne slet ikke fatte at ingen havde købt de endnu og smed den straks over armen, før jeg skyndte mig hen til kassen for gøre den mest fortryllende og smukke handel længe. Wow igen.

En ret så anderledes omgang indkøb end sidste uges “new in”, hva?

 

Hvad synes I om min nye bal-garderobe?