new in: smart i en fart

cykel og prinsesse (3 of 10) cykel og prinsesse (1 of 10) cykel og prinsesse (2 of 10) cykel og prinsesse (4 of 10) For nyligt lovede jeg mig selv, at næste gang jeg var i Paris og shoppede genbrug, skulle jeg se at få købt nogle cykeltrøjer i KILOSHOP-butikkerne(en kvik guide til mine stamsteder i Paris kommer på bloggen i løbet af ugen).

I sidste uge var så den omgang, og jeg fik endelig gjort det, jeg har hoppet over alt for længe nu – og er jeg glad for det? Åh ja! Jeg er komplet tosset med mine nye cykel-trøjer, som jeg vil bruge med plisserede nederdele og denim shorts. De neonfarvede cykelshorts vil jeg bruge med lækre sweatre og crop tops. Ih, hvor jeg glæder mig til at få dem i brug.

For at få budskabet en smule mere igennem end bare at vise de fine trøjer frem på en bøjle, smuttede jeg i sidste uge ned i min baggård og snuppede en god portion “Jeg er en seriøs cyklist med fartstriber”-billeder, som jeg selv er blevet helt tosset med!

I næste uge får I et kig på nogle andre fantastiske sager, jeg også købte i Paris – og ih, hvor skal I glæde jer til at se dem! Som en lille teaser, kan jeg fortælle jer at jeg nu er klar til at gå til bal.

Hvad synes I om mit nye cykeltøj?