Det nye hår og en frisure-guide

Hårfarven og klipningen jeg omtaler i dette indlæg har jeg fået i gave af Cecilie Do

Som I måske har spottet på insta, var jeg i sidste uge hos frisøren for at friske mit hår en smule op. Cecilie Do, som jeg tidligere har haft med som make-up artist og hår-stylist på diverse shoots – blandt andet Goya-videoen – er nemlig også frisør. Efter et shoot vi lavede for et godt stykke tid siden tilbød hun mig en behandling i salonen hvis jeg ville hjælpe med at fortælle lidt om hendes salon. Efter at have arbejdet sammen med hende, og fundet ud af hvor god hun er til at forstå mine idéer, vidste jeg at hun ville kunne opfylde mine sommer-hår-drømme, som jeg har haft på det seneste – så jeg hev fat i hende og vi fik lavet en aftale.

Jeg har længe gerne ville være lige en tand mere blond – I ved, som når det er sommer og man har været ude hver dag og fået håret bleget af solen. Og derudover var mine spidser så smadrede at der skulle klippes en god bid af. Jeg tog et par billeder med til Cecilie af hvordan mit hår så ud en sommer for nogle år siden og jeg synes virkelig hun ramte plet. Farven er blevet så fin, lys og naturlig uden man helt ser at det er farvet – præcis det, jeg var ude efter!

Hun gav mig også tips til en ret cool frisure, som er lige til at fikse på 10 minutter, hvis man har lidt flettefærdigheder – tjek den i guiden herunder!

 

STEP 1: DEL HÅRET I MIDTERSKILNING OG TAG DEN ENE DEL TIL SIDE, EVT I ET ELASTIK.

STEP 2: LAV EN FRANSK FLETNING LANGS HOVEDET I SIDEN HVOR HÅRET HÆNGER LØST OG FÆSTN MED ELASTIK. TAG HÅRET UD AF ELASTIKKEN I DEN ANDEN SIDE OG FLET OGSÅ DET I EN FRANSK FLETNING. SAML DEM MED EN ELASTIK I NAKKEN.

STEP 3: LAV EN FORM FOR KNOLD, HVOR EN SMULE AF HÅRET HÆNGER UD UNDER KNOLDEN. SNO DET HÅR RUNDT OM KNOLDEN OG FÆSTN MED EN HÅRNÅL.

TADAAA! Fancy hverdagsfrisure på 10 min!