NYFW favoritter pt. 3

Min sidste collage fra NYFW er med Derek Lam. Jeg har lagt mærke til at jeg måske er “gået over tid” eftersom London modeugen allerede er gået i gang – men der kommer måske også collager derfra! Jeg er vild med Derek Lams lidt mandlige tilgang til kollektionen med hensyn til kraverne på kjolerne og firkantetheden i hele kollektionen. En genganger fra andre kollektioner i NY er læderkjolen, eller ja, læder generelt – der bliver helt sikkert et hit til sommer! Derudover er de tunge mønstre også ret populære og jeg synes Lams mønstre er superlækre! Jeg er ikke så meget for hatten på det orangemønstrede look, men jeg er vild med mønstret – det er ikke lige noget man har set før. Mine yndlingslooks i denne kollektion er helt sikker læderkjolerne (især den brune), de mønstrede looks og den første orange kjole! Hvad er dine?

My last collage from NYFW is Derek Lam. I’ve noticed I’ve kept going on the NYFW for a little too long, since the London FW is already going – there might be soome collages from there too! I love Derek Lams kind of manly and androgynous approach to the collection, concerning the collars and the squareness of the collection. Something which is seen before at the NYFW is the leather items – it will be so hot for summer! The “heavy” prints are also quite popular and I think that Lams prints are amazing – definately not something Ive seen before! My favourite looks are the leather dresses (especially the brown one), the printed looks (minus the hat) and the first orange dress. What are yours?