NYFW SS16: favorittendenser fra catwalken

Det er blevet en vane for mig at nørde modeshows og undersøge trends under “fashion month” og denne sæson er det ikke en smule anderledes. Dog har jeg givet mine trendcollager et lidt anderledes twist end de håndmalede og sakseudklippede fra sidste sæson; i anledning af mit nye liv som kunsthistorie-studerende er jeg dykket ned i kunsten(og googlesøgningen) og har fundet kunstværker, der komplimenterer og hjælper med at banke essensen af diverse trends helt igennem.

Lad os tage et kig på sæsonens først trendrapport!

 

NYFW trend collage reds and blues ss16

RØD & BLÅ
En af de mest klassiske farvekombinationer, som findes i uendelige variationer kommer på banen til foråret, både i afdæmpede udgaver, men sandelig også i udgaver med masser a kapow på!

 

NYFW trend collage ethereal whites ss16

ÆTERISK, HVIDT OG LYST
Tir foråret og i sommeren kommer vi til at se en hulens masse hvidt og lyse farver. En klassiker, hvad angår sæsonen – jo lysere vejret, jo lysere farverne på tøjet. Der er et spil mellem transparente og solide hvide flader, men bevægeligt, “flowy” og lækkert er det alt sammen!

 

NYFW trend collage stripes ss16

STRIBER

Er der noget, jeg er vild med, så er det den stribede tendens, der kommer til SS16! Her er alt tilladt hvad angår farver – og ikkefarver, dem har jeg dog bare undladt at tage med – og bruges striberne på kryds og tværs er det endnu bedre. Generelt: jo flere striber, jo bedre!

 

 

Hvilken New York tendens er din yndlings?