om regnfrakker og nye muligheder

sam-rollinson-vogue-korea-october-2014-2 sam-rollinson-vogue-korea-october-2014-3 sam-rollinson-vogue-korea-october-2014-4 sam-rollinson-vogue-korea-october-2014-5 sam-rollinson-vogue-korea-october-2014-7 sam-rollinson-vogue-korea-october-2014-9 sam-rollinson-vogue-korea-october-2014-10billeder via TheFashionography

I den her tid, som fra nu af kun bliver mørkere, koldere og vådere, er det forfærdeligt nemt at at gå i vinterhi og bestemme sig for at alt er mørkt og trist og at verdenen ikke er værd at bevæge sig udi. Det er i hvert fald sket alt for ofte for mig, lige så snart vi er gået over til vintertid og mørket allerede sniger sig frem ved fire-tiden om eftermiddagen.

Dog har jeg i år valgt at bekæmpe tendensen med en ting, jeg lærte i Milano, da Andreea og jeg tilbragte en del tid med Scott. Udover alle de superfine fotografi-teknikker og -tips lærte han os også noget, som jeg virkelig har kunne bruge udover når det kom til min fotografi. En af de mørkeste og mest regnfulde dage – der dog var ingenting i forhold til hvordan Danmark ser ud i øjeblikket – gik alle fotograferne og beklagede sig over lyset. Det samme gjorde jeg og Andreea, men da vi så talte med Scott, kom han med en fantastisk pointe:

“Lad være med at se lyset, der er nu, som en restriktion. Se det i stedet som en mulighed for at tage de dystre og stemningsfulde billeder, som man ellers ikke kan tage på dage med masser af lys.”

Det har virkelig fået mig til at tænke anderledes.

Især nu, hvor efterårsvejret som snart går hen og strammer mulighederne for at skyde outfit-billeder – eller hvilke som helst andre billeder til bloggen – utroligt meget ind, både lysmæssigt, temperaturmæssigt og lad os ikke engang begynde at snakke om regnen! Og også nu, hvor mulighederne for at klæde sig sommerligt – hvilket jo er min force – så godt som forsvinder og jeg går i vinter-tøjkrise indtil marts.

Men fra nu af vil jeg begynde at tage alle disse “dårligdomme” som en mulighed snarere end en restriktion. Både en mulighed for at skifte udtryk i mine billeder, nu hvor vejret ændres og omstændighederne for gode billeder er nogle andre end om sommeren, men også en mulighed for at tænke mere kreativt, hvad angår at skyde mine billeder. Skulle man forsøge sig med blitz? Med at skyde i regnvejr? Og er det her nu også chancen at tage for at skyde billeder om formiddagen snarere end om eftermiddagen, således jeg har resten af dagen til at redigere og arbejde?

Og hvad angår tøj, så blev jeg så forfærdeligt inspireret af denne editorial, jeg viser jer i dag, til at bruge årstiden i min styling, i stedet for bare at skærme mig for den. Hvorfor har jeg aldrig tænkt på det før? At se efteråret og vinteren som en mulighed for at få brugt ting i mine outfits, som jeg ikke kan bruge i lige så meget sommermånederne. Hvorfor ikke se efteråret som en mulighed for at inkorporere vilde gummistøvler eller spændende regnfrakker i min garderobe? Jeg må hellere gribe den chance før den forgår – og jeg har specielt øjet på et par pudsige regnvejrs-sager som jeg ville elske at kunne bruge i denne sæson!

 

[show_shopthepost_widget id=”344172″]

 

[show_shopthepost_widget id=”344176″]

 

Kig med på bloggen igen i morgen, hvor vi taget et lidt nærmere kig på hvordan man kan gøre sin garderobe lidt mere klar til efteråret og vinteren!

 

Hvordan påvirker efterårsvejret jer, og hvordan plejer I at modarbejde vinterdepressionen?