om udsalgsdrømme og selvpineri

[show_ms_widget id=”188266″ image_id=”263398″ width=”712″ height=”1239″]

Hvis der er noget, jeg er tosset med, så er det tøj. Og er der noget jeg også kan gå helt i selvsving over, er det når det koster mindre end det plejer.. Åh ja, venner, Net-a-porters udsalg er skudt i gang og jeg er begyndt at dagdrømme i sådan en grad, at det næsten kan få mig til at smide en lille ting i indkøbskurven. Hvis vi nu lader som om min konto endnu ikke var i minus denne måned, vidste jeg godt hvad jeg skulle anskaffe mig!

Mit kæmpe crush, Kenzos fiske-t-shirt, som jeg, for nogle uger siden, skrev en kærlighedserklæring til, er såmænd også røget i udsalgs-afdelingin på net-a-porter og jeg går og forestiller mig om en fiskeprintet t-shirt ville gøre det op for det dybe hul, jeg ville grave i min pengepung.. Uf, det er fristende!

Naturligvis kunne jeg ikke stoppe med at tjekke udsalget ud, efter opdagelsen af fiske-t-shirtens tilstedeværelse i udsalgsafdelingen.

Og igen jeg finder mig selv forelsket.. Forelsket i så fantastisk mange ting – en sky-printet kjole fra Moschino Cheap and Chic, den fineste “cute”-pailletprintede t-shirt fra Markus Lupfer og de mest geniale, lidt gladiator-agtige sandaler fra Marni. En blomster-prnitet rygsæk fra Kenzo skulle da heller ikke nægtes adgang til min garderobe, ej heller en geometrisk printet nederdel i fantastiske farver fra Preen..

Åh, jeg piner mig selv ved at fortsætte!

 

Hvad er jeres største udsalgsdrømme for tiden?