onsdagens

outfit january nemesis babe marie jensen danish blogger -4 outfit january nemesis babe marie jensen danish blogger -1  outfit january nemesis babe marie jensen danish blogger -8outfit january nemesis babe marie jensen danish blogger -3 outfit january nemesis babe marie jensen danish blogger -6 outfit january nemesis babe marie jensen danish blogger -2 outfit january nemesis babe marie jensen danish blogger -7 HAT: MONKI, SCARF: MARIMEKKO, SHIRT, TROUSERS & JACKET: SECOND HAND, SHOES: SELECTED FEMME

I onsdags havde jeg en fridag – eller blog-arbejde dag – fra praktikken. Den dag blev naturligvis brugt på at tage billeder til bloggen og så kunne jeg også presse en kaffe og en omgang hygge ind med min gode veninde, Maria. Vi spenderede dagen på Nørrebro og skød billeder af mit dejligt varme outfit ved Superkilen.

Den oprindelige idé var at skyde billederne ved den røde plads, så temaet med røde, orange og lyserøde toner virkelig stod frem imod en skøn, hvid frakke fra genbrugen, men da den var afspærret på grund af at snevejret havde gjort jorden alt for glat, blev vi nødt til at vandre lidt længere for billederne – jeg var da også nær ved at skvatte i en tiliset vandpyt. Jeg var personligt tosset med min farvetema i outfittet og specielt mit nye halstørklæde fra Marimekko(kan desværre ikke finde det nogen steder på nettet, øv)!

Hvad synes I om mit vinterlook?

[show_shopthepost_widget id=”1337983″]