all orange and ready to go

BAG: DAY(SPONSORED), DRESS: HENRIK VIBSKOV(BORROWED), SHOES & EARRINGS: VINTAGE

Modeugen er over os, og jeg har forberedt mig. På mange måder. En af måderne er at jeg var ude at skyde en kjole, jeg havde lånt af Vibskov som potentielt modeuge-outfit, så billederne kunne udkomme her under modeugen. Især på den her dag, den travleste modeuge-dag længe.

I dag kulminerer sommerferiens arbejde på Nicholas Nybro-showet, som jeg er producer/koordinator/hvad man nu kalder det på. Jeg er the boss. Jeps, netop som du har læst det her indlæg har jeg netop færdiggjort en dag hvor jeg står som hovedansvarlig på et af de fedeste og mest anderledes shows under modeugen. Boss lady. Det er ret vildt. Den dag og det show har jeg forberedt mig lidt bedre på, end jeg har på det her indlæg, det må jeg indrømme.
Nu hvor jeg sidder og skriver indlægget her to dage før dets udgivelsesdato kan jeg slet ikke andet end at forestille mig, hvordan jeg har det, netop når det her indlæg kommer ud og min producer-mødom er taget. Hvordan det hele gik og så ud og hvor god jeg var til at få tingene til at gå op i en højere enhed.

På en og samme tid er jeg enormt afslappet og afklaret – forberedt til fingerspidserne – men samtidig har jeg sommerfugle i maven. Uh, nerver, de er der, ja. Det er for vildt, simpelthen så spændende!

Jeg skriver et indlæg om showet og oplevelsen så snart jeg har sovet ud efter modeugen og er klar i hovedet igen.
Imens kan I tjekke de her outfit-billeder, som jeg selv har ret optur over, med den perfekte kombi af oversize-ting i orange og pink. Den enorme Day-taske, jeg har fået i forbindelse med mit samarbejde med Neye er virkelig blevet min tro følgesvend, er uden tvivl også med til show i dag og den passer helt formidabelt til den her orange sag. Totalt favorit farvekombi!

 

 

 

This post is made in collaboration with Neye