outfits på post-its

 

Nu når jeg tager på en 18-dages uafbrudt tour de modeuge, har jeg brugt en ordentlig portion tid på at planlægge mine outfits, så jeg hverken over- eller underpakker og har styr på alt, jeg skal have på(og plads i kufferten til lidt shopperier). Jeg har været så smart at lave små “pakker” med hvert outfit, så tøjet ikke blandes sammen. Jeg er lidt spændt på om jeg kan nå at få fundet på nok outfits til turen, men mon ikke jeg lige klarer den? Indtil videre er jeg oppe på de tretten outfits, I ser på sedlerne i min kuffert.. Og så købte jeg naturligvis lidt lækkert secondhand tøj da jeg forleden var i Stockholm(på en ekstremt sej opgave, som I snart vil høre mere om!), som lige giver lidt ekstra til outfit-listen.. jeg kan røbe så meget som at der er en matroshat indblandet! Hvad synes I om mine outfitidéer?

Since I’m going on a 18-day tour de European fashion weeks, I’ve spent a good portion of time planning my outfits, so that I won’t under- or overpack and so that I have everything all planned out before take-off(plus I might just have some room for a bit of shopping). I’ve packed each outfit by binding the items together, so nothing will clutter and confuse me in the morning when I get dressed. I’m quite excited to see if I’ll come up with enough outfits for the trip, but it would surprise me if I didn’t. So far I’ve got the thirteen outfit in the notes in my suitcase down.. And then I did some second hand shopping when I was in Stockholm yesterday(a super cool “work trip” which you’ll here more about soon!), which definitely will add an extra outfit or two to the lis.. I can tell you this much: it includes a sailor’s hat! How do you like my outfit ideas so far?