Paris dag 3: dagens

LIPSTICK: MAC, DRESS: SECOND HAND FROM VINTAGE DESIRE AT RUE DES ROSIERS, TIGHTS: FALKE, SHOES: RIVER ISLAND.

Jeg havde klædt mig fint på i anledningen af Bastilledage i dag. Jeg blev endda trendspottet på Notre Dame af mexicansk InStyle i det her outfit. Og lige en lille note mht skoene: Jeg har jo pakket 4 par sko med hæl eller plateau, som jeg ville have brugt flittigt hernede, problemet er bare, at den første morgen her i byen fik jeg – med pæn hjælp fra mine JC Litas – erhvervet mig ca.. 8 vabler på fødderne, som i selskab med kæmpe vabelplastre har forhindret ig i at kunne stikke fødderne ned i mine skønheder af dejlige høje sko. øv øv! Gå ikke i bare tæer i Litas!

I dressed up nicely for the Bastille Day. I was even trendspotted at Notre Dame by mexican InStyle in this outfit. And now a note about the shoes: I packed four paris of heeled or platform shoes, which I would have used a lot. The thing is just that I – with help from my JC Litas –  go about 8 blisters on my feet, my first morning here. Those and then the big blister pathes have prevented me from putting my feet into my amazing high shoes. damn! Do not wear Litas with bare feet!