Paris: klar til modeuge – igen!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketI går landede jeg sent i CDG-lufthavnen ved Paris og kom hen til denne lille og helt igennem skønne et-værelses lejlighed i Marais i Paris. Dem, som følger bloggens facebookside, ved at det var en lang og hårt tur her hen, men nu er jeg endelig i Paris! Mine dagsskemaer er – som I måske kan se – lidt hektiske og jeg skal rundt til en hel masse shows, så det skal nok blive godt. Jeg har i hvert fald fået planlagt nogle gode og måske lidt fjollede outfits og jeg er så klar til at komme ud og fotografere alle de modemennesker, der kommer hen omkring showene og få mig en sludder med de mange fotografer, jeg efterhånden har lært at kende. Udover outfit- og skema-planlægningen har jeg også forberedt mig med en lille omgang neglesalon og har, ved hjælp af en omgang tape-strimler, fået fixet stribede negle i regnbuens farver.. Den gule er dog allerede begyndt at krakelere og skalle af, øv! Men ja, Parisermodeugen er allerede i gang og nu skal jeg til at se og komme ud og opleve den.

Yesterday I landed pretty late in the CDG-ariport near Paris and arrived in this small and completely amazing studio apartment in Marais in Paris. Those who follow the facebook page of the blog know that I had a quite long and difficult time coming from the airport to Paris, but now I’m finally here! My schedule for the week is – as you might notice – pretty hectic and I am going around to a lot of shows, so that’ll be great. I’ve planned some great and maybe pretty silly outfits and I’m ready to get out photographing all the fashionable people around the shows and chatting with all of the streetstyle photographers, who I’ve come to know quite a bit by now. Apart from outfit and schedule planning I’ve also prepared for fashion week by doing a little nail project involving some small strips of tape and nail polish in colours of the rainbow.. The yellow one has already started peeling off though, dang! But, oh well, Paris fashion week has already begun and now I need to get out and experience it.