Paris-outfit

outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger asos pantsuit-8 outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger asos pantsuit-5 outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger asos pantsuit-4 outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger asos pantsuit-1 outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger asos pantsuit-7 outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger asos pantsuit-6 outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger asos pantsuit-3LIPS: L’OREAL, SUNGASSES: & OTHER STORIES, HAIR BAND: MONKI, JUMPSUIT: ASOS, SHOES & BELT: SECOND HAND

Engang imellem må man snyde lidt, når bloggen skal holdes ved lige i travle perioder. Derfor var min roomie og jeg så praktiske lige at skyde et af de outfits, jeg planlagde at have på imens jeg er i Paris – hvilket er nu. Hvis jeg ikke havde fortalt jer det, havde I nok ikke opdaget af det egentlig bare er skudt i Latinergyden i Aalborg, nok det mest parisiske sted i Nordens Paris – ja, en gang imellem må man ty til forskønnende slang for at få Aalborg til at virke lidt mere tiltrækkende.

Paris er kogende varm for tiden, så jeg pakkede en skøn, ny buksedragt, som jeg fik forærende af Asos og som jeg er helt tosset med! Den er både luftig, rar at have på og så tilpas farverig og mønstret at man ikke behøver at sætte så forfærdeligt meget mere til outfittet. Jeg kan rigtig godt lide, at buksebenene er så store, at dragten næsten ligner en kjole, når man sætte bælte i og står stille.. Og den dybe udskæring både fortil og bagpå, mums! Normalt gør jeg ikke så meget i at vise hud netop der, hvor dragten her gør det, men jeg er ved at blive ret vild med det!

Hvad synes I om mit Pariser-outfit?

[show_shopthepost_widget id=”824086″]