PARTY WEEK: fantastiske fest-temaer

Kan man holde en ordentlig fest uden tema? Svaret er nej.

.. I hvert fald i min verden – er der fest, skal den stå på tema-pynt og udklædning på en eller anden vis. Om det så er prikker, glimmer, Japan eller genbrug for den sags skyld, så er fester med tema altså altid bedst. Derfor har jeg bakset et par lækre tema-foreslag sammen – allesammen fest-temaer, som jeg selv ville elske!

 

POP ART-TEMA
Party week party THEMES nemesis babe blog marie jensen party season-2

Et tema, jeg fandt på, efter jeg havde syet min nye kjole(se her). Et sjovt og farverigt tema, der kommer til at stå på sjov pynt og klare farver. Dress-coden er farverig og karikeret, brug farvede eller printede pap- eller plastic-kopper og sugerør, sæt Coca Cola på bordet, lav sjov fest-pynt med tegne-serie-“KA-POOWW!”. Lav make-uppen karikeret tydeligt op med mørk lipliner, knaldrøde læber og optegnede øjne.

Pssstt… Lav sjove foto-accesories ved at tegne tale-bobler, læber, briller og øjne på et stykke papir, klip dem ud og sæt dem på træpinde, som kan findes i de fleste supermarkeder.

 

GLITTER-TEMA
Party week party THEMES nemesis babe blog marie jensen party season-1

Kunne vi komme uden om dette tema? Jeg tror det ikke. Glitter-temaet er oplagt til enhver fest og især i denne sæson, hvor nytårs-aften er lige om hjørnet og glimmer-fest-pynten er umulig at komme udenom. Glitter-guirlander er nemme at finde i juletiden(i Søstrene Grene f.eks) og du kan dække bordet med hjemmelavet pynt af alle de fine ruller glitrende gave-papir, der er at finde i både Tiger og søstrene Grene for tiden. Dresscode er naturligvis glitter og shine over hele linjen både fra make-up, til kjole, sko og negle – jeps, jeg går udfra at alle har glimmer i garderoben!

 

LANDE-TEMA
Party week party THEMES nemesis babe blog marie jensen party season-3

Et tema, jeg personligt er vild med, er lande-temaet, der kan byde op til hvad som helst. Du kan enten holde fest med Japan-tema, Sydafrika-tema, Sverige-tema eller holde verdensfest og inkludere alle landene. Inviter gæsterne til at klæde sig som én fra deres yndlingsland eller bare springe i ét eller andet udenlandsk og pynt bordene med pynt, der passer til det land, du har valgt, eller med ting fra hele verden. For eksempel ville plastic-savannedyr være oplagt til Sydafrika-tema og små parasoller og blomsterkranse ville passe perfekt til Hawaii-tema.

Pssstt.. Har du overskud til det, kan du lave guirlander og flagtandstikker(dem man sætter i kagemanden) med flag, du selv har tegnet.

 

Hvad er temaet for din næste fest? Jeg tror helt sikkert jeg skal have gang i pop art-temaet!

Udgivet
Kategoriseret som BLOG