PARTY WEEK: utraditionel festmake-up

Til fest er klassikere med flydende, sort eyeliner og røde læber en klassiker – men nu, hvor vi er midt i fest-sæsonen, hvorfor så holde sig til det sikre? Her er tre foreslag til festlige make-up-looks, der bevæger sig lidt væk fra den klassiske fest-beauty:

 

ENKELT OG DAMET

DARK PARTY LOOK nemesis babe marie jensen blogger beauty party season
[show_shopthepost_widget id=”443342″]
Et nyt take på det enkle, feminine læbestift-look blandet med “no make-up make-up”-trenden. Jeg bruger pudder, bronzer og en concealer-palette til at rette småfejl på huden og konturere ansigtet, så huden bliver fin og kindbenene står frem. Til øjnene dropper jeg mascaraen, lægger highlighter i øjenkrogen og en nude, glinsende creme-øjenskygge på øjenlåget. På læberne står den på en blommefarvet lipliner, der lægges på hele læben og bruges til at forme læberne, herefter en dyb, rødlilla læbestift(her har jeg brugt Rebel blandet med Film Noir fra MAC.

På neglene lægger jeg først en hvis lak og lader den tørre helt. Derefter sætter jeg et stykke tape over toppen af neglen, maler mørkerød lak over hele neglene, tager tapen af og lader lakken tørre.

 

GRAFISK

GRAPHIC PARTY LOOK nemesis babe marie jensen blogger beauty party season
[show_shopthepost_widget id=”443338″]
Et look, jeg tidligere har brugt til fest og som jeg er tosset med! Som før, gør jeg min hud pæn med concealer og pudder. Derefter lægger jeg læbepomade på læberne og dupper en concealer, der ikke er for lys på læberne. Under øjnene lægger jeg en hvid eyeliner på den våde kante og under den våde kant, og trækker den hvide streg ud i forlængelse af øjet. Nedenunder den, lægger jeg en sort, flydende eyeliner-streg, der ender i en spids under den hvide streg.

På neglene lægger jeg en hvid base, som jeg lader tørre. Når den er helt tør, sætter jeg firkantede stykker tape på neglene i skak-tern, maler neglene sorte og piller tapen af.

 

GLITTER

GLITTER PARTY LOOK nemesis babe marie jensen blogger beauty party season
[show_shopthepost_widget id=”443330″]
Et look, der er en klassiker hos min venindeflok, når der er fest, er glitter-looket. Med glitter-eyeliner, hudlim, glitter og pailetter er man godt kørende. Til dette look har jeg burgt glitter-eyeliner på øjenlåget, smurt hudlim langs kindbenene og drysset glimmer på. Som regel bruger vi også små runde pailetter, som vi sætte på i mønstre på ansigtet. På læberne har jeg lagt en farvet læbepomade og duppet lidt af min glimmer på også.

På neglene har jeg lagt masser af glimmer-neglelak i forskellige farver. Har du ikke glimmer-neglelak, kan du male en klar lak på dine negle og dyppe dem i en bøtte glimmer før lakken tørrer. Derefter er endnu et lag klar lak en god idé.

 

 

Hvilket fest-look skal I prøve denne sæson?