pastel power

JACKET, HAT & BAG: VINTAGE, EARRINGS: gift from JANE KØNIG, SHOES: gift from DR MARTENS

Endnu en gang fandt jeg nogle af mine fineste, gamle vintage-sager i garderoben for nyligt. Den her formidable pastel-blå jakke har jeg max brugt 1 gang om året, hvilket jo er virkelig synd – den fortjener at blive set meget mere! Tit når jeg finder de her gamle, fine sager i garderoben, som engang imellem kan blive lidt glemt, minder de mig altid om hvordan jeg engang gik klædt. Kender I det, når man pludselig husker yndlingsoutfittet fra gymnasiet eller dengang man kørte vintage-gammeldame-stilen for hårdt? Det er i hvert fald det, den her jakke minder mig om. Så for at hylde fortids-Marie stylede jeg den med min mormors gamle beret, en gammel, virkelig god vintage-taske og tilføjede så mine nye Dr. Martens som har et lidt gammelt skolepige-look.

Billederne skød jeg lidt før jul sammen med Mathilde, som jo i dag lancerer hendes nye MyRainbowTee-webshop, som jeg har skudt alle billeder og al video til – den ser så godt ud, juhu! Klik jer endelig derind og tjek den ud! Jeg er i hvert fald super stolt af hvor flotte mine billeder ser ud derinde, og især de sidste billeder jeg skød med Bloom-kollektionen, som jeg synes blev virkelig skønne.

Forresten, så har jeg fundet en håndfuld flotte pastel-farvede jakker til jer her, da det ikke er lige til at finde én der ligner min gamle vintage-sag, men den her ligner måske lidt(reklamelinks)

[show_shopthepost_widget id=”2986470″]