PFW snapshots: Tuileries

PhotobucketPhotobucket
Photobucketphotos by me.

Eftersom gode outfitbilleder stadig ikke er at finde på nettet, smider jeg lige nogle af mine bedre billeder fra i går i hovedet på jer. Personligt synes jeg, at jeg bliver bedre og bedre til at se hvor de gode fotos er og at fange dem, og disse fotos med kvinden i det grønne skørt er ret så fine. De er taget i Tuileries haven, som, hands down, er det aller bedste sted at snuppe billeder ude foran shows, synes jeg! Personligt er jeg selv ret glad for det andet billede – jeg synes det er super at både bag- og forgrunden har noget interessant at byde på og derudover kan man her også virkelig se kvindens superlækre guld-accesories. Jeg synes også det er så fint at kvinden med det lyserøde tøj har sneget sig ind på det sidste billede, fordi farverne er så gode sammen. Jeps, jeg er ved at blive stolt af mine fotografi-evner her til modeugen, og jeg er tonsvis af flere gode billeder at vise jer! Hvad synes I om billederne?

Since nice outfit-shots of me still are MIA on the internet, I’m going to show you some of my better photos from yesterday. Personally I think that I’m getting better and better at seeing where the good photos are and then capturing them, and these photos with the woman in the green skirt are quite nice. They’re taken in the Tuileries garden, which, hands down, is the best place to shoot pictures outside of shows, I think! Personally I quite like the second photo – the fact that something’s happening in both the foregound and the background and then the gorgeous golden accesories are also really visible here. I also like the one with the woman wearing the pink suit, since the colours in that photo work quite well together. Yep, I’m actually getting proud of my photography skills here at fashion week, and I have tons of more photos to show you! How do you like these?