PFW street style: wink-wink

 photo ID-MODEL2_zpsddcccca6.jpg photo ID-MODEL3_zps23f1daf0.jpg photo ID-MODEL1_zpsc5040cfc.jpg photo ID-MODEL4_zpse0efb33b.jpg

Som jeg fortalte jer i DETTE indlæg, var jeg så heldig at kunne snige mig rundt bag i-Ds fotograf i Paris, mens han fotograferede modeller med det ikoniske blinkende eller tildækkede øje – så jeg tænkte lige at jeg ville give jer et par billeder af, hvordan det ser ud. Jeg var så heldig at få billeder af modeller som danske Juliane Grüner og Fei Fei Sun som klarer i-D-udfordringen på nogle ret fine og forskellige måder. Derudover er jeg helt forelsket i det andet billede af den rødhårede model, der løfter op i solbrillen for at blinke til fotografen. Hvad synes I om billederne?

As I told you in THIS post, I was lucky enough to sneak around behind i-D’s photographer in Paris, while he shot models with the iconic winking or covered eye – so I thought I’d just give you a couple of shots that I got of how it looks. I was lucky to get shots of girls like Danish model Juliane Grüner and Fei Fei Sun, who do the i-D challenge quite well and in different ways. I also love the shot of the gorgeous ginger haired model, lifting up her sunnies to wink at the photographer. How do you like the photos?