prefall 12: Proenza Schouler

I går fandt jeg ud af, at det er gået min næse totalt forbi, at prefall 2012 kollektionerne er blevet vist/offentliggjort – lidt halvpinligt, men hvad kan man gøre? Så i går brugte jeg en time eller to på at tjekke de fleste kollektioner ud – nogle mere overfladisk end andre, og jeg har valgt et par af de bedste looks fra mine yndlingskollektioner jeg vil dele med jer. Den første er Proenza Schoulers prefall-kollektion. Jeg zappede frem og tilbage mellem de forskellige looks flere gange og jeg faldt pladask for legen med form og mikset mellem materialer og teksturer. Jeg er ret glad for den blå, utrolig firkantede kjole og den grønne bustier – den er så feminin, dog gør mønstret og farven den kant og gør den lidt cool. Dog er jeg lidt ærgerlig over at det er så tydeligt at pangfarverne er på vej ud, men jeg elsker den blå farve, der også går igen flere steder i kollektionen. Hvis I vil se resten af kollektionen kan I klikke HER.

Yesterday I discovered that I completely missed the fact that the prefall 2012 collections are out – kind of embarrasing, but what can you do? Yesterday I spent an hour or two clicking through various collections – some more superficially than others. I chose some of the best looks from my favourite collections to show you. The firts one will be Proenza Schoulers prefall collection. I clicked back and forth between the  different looks and decided that I’m head over heels for their playing with shapes and the mix of textures and materials. I love the blue boxy dress and the green-black bustier – so feminine, but then pretty edgy and cool with the colours and patters. I am a little sad, that it has become obvious how bright colours are on their way out, but the blue colour that is visible in a couple of other looks of the collection is gorgeous! If you’d like to see the entire collection, click HERE.